Ads banner 468x60

.

Ştiaţi că...? : Despre fotbal

1. Fotbalistul brazilian Pele deţine recordul pentru cele mai multe goluri înscrise într-o carieră? În cei 20 de ani cât a jucat, între 1956 şi 1976, legendarul jucător a marcat 1279 de goluri.

2. Recordul de scor înregistrat într-un meci de cupă datează din 1885 când în Scoţia, o echipă a învins-o pe cealaltă cu 36-0.

3. Cel mai rapid gol a fost înscris de uruguayanul Ricardo Oliveira în 1998? El a marcat după numai 2,8 secunde de la fluierul de start al meciului.

4. Cel mai îndelungat control al mingii aparţine brazilianului Ricardinho Neves care a reuşit să păstreze balonul în aer pentru 19 ore, fără ca acesta să atingă pământul?

5. La meciul dintre Brazilia şi Uruguay desfăşurat pe stadionul din Rio de Janeiro, în 1950, au participat aproape 200 de mii de fani ai fotbalului?

6. Cel mai în vârstă jucător care a participat la Campionatul Mondial a fost camerunezul Roger Milla, care împlinise 42 de ani în meciul contra Rusiei din 1994? Cu ocazia acestei partide el a înscris şi a devenit astfel şi cel mai bătrân marcator din istorie.

Colaborator articol: Graţian Cormoş

3 comentarii:

shaman spunea...

Nu stiam .Interesant

Iasi spunea...

Buna
Ti-am adaugat linkul insa la titlu nu am stiut exact ce doresti de asta am pus Pardau Ciprian
Daca doresti alt titlu spune-mi si se rezolva imediat
O zi buna

Ridiii spunea...

nu stiam interesant

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker