Ads banner 468x60

.

Sistemul CISS Revolution

Cred ca multi dintre voi nu stiu ce este CISS Revolution... Pai sa va explic! CISS = sistem de alimentare continua a imprimantei cu cerneala. Bun! Acum cred ca va intrebati la ce foloseste si cum functioneaza?

Un prim avantaj pe care il are CISS este ca nu trebuie incorporat in imprimanta, pur si simplu il pui langa/in spatele ei, il conectezi cu un sistem simplu de furtunase la imprimanta si gata! Poti economisi! Dar cat? Cei ce distribuie CISS spun ca poti economisi chiar si 90-95%. Wow! "Vreau si eu" veti spune! Foarte simplu.. intrati pe http://www.cissrevolution.ro/. Aaa, dar nu v-am spus! Acest sistem mai are un avantaj!! Avantajul este ca tot timpul cartusul este plin, iar culorile sunt constante, indiferent cate mii de pagini tipariti pe zi! Oups dar nu vi l-am aratat! Acesta este:



Dupa cum spuneam, este un sistem foarte simplu, care te ajuta sa economisesti 95% iar calitatea este mult mai buna! Preturile variaza intre 199-335 RON. Eu cred ca merita! La cat este de simplu, nici nu am ce date tehnice sa va prezint. Probabil acum va spuneti: "Oau, ce simplu"! Da chiar este simplu! Va mai pot spune doar ca, cand tuburile mai contin aproximativ 10% cerneala, puteti cumpara tot de pe siteul lot alta cerneala, pe care pur si simplu o turnati in tubul corespunzator, dupa care va veti continua treaba!

Deoarece acest site este unul serios, va ofera si mai multe modalitati de plata, pentru ca sistemul promovat de ei sa fie cat mai simplu de procurat. Deasemenea, si metodele de curierat oferite de site sunt numeroase, putand alege dintre Posta Romana, Curierat Rapid, Predare personala sau Ridicare Directa!

Deci, ca o scurta concluzie, sistemul CISS Revolution, poate deveni foarte popular, avand beneficii in special cumparatorul. Deoarece acest sistem te ajuta sa economisesti bani cu pana la 90% il face sa fie prima alegere pentru toti cei ce doresc o imprimanta si un sistem de distribuire a cernelii de o foarte buna calitate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker