Ads banner 468x60

.

Concurs - "Câştigă cu doar 2 clickuri"


Salutare. Astazi se implinesc exact 308 zile de cand am acest blog, asa ca m-am hotarat sa organizez un mic concurs propriu. Premiile, doua la numar, reprezinta doua carti; acestea sunt:
1. "Americanul linistit" de Graham Greene
2. "Soseaua Volokolamskului" de Alexandr Bek
Cartile vor fi semnate pe prima pagina de mine, nu sunt premii valoroase, dar totusi sunt doua romane scrise bine, numai bune de citit seara langa un foc de semineu.

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la acest concurs este sa dati click pe butonul din partea dreapta a siteului de culoare albastra "Inscrieti-va pe acest site" si sa scrieti un scurt comentariu la acest articol cum ca v-ati trecut pe lista participantilor. Atentie, cei ce ma urmaresc deja sunt inscrisi automat in acest concurs. Va puteti trece pe lista de participanti pana pe data de 15 Iulie 2011 pana la ora 22:00. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul siteului www.random.org. Se va face o lista alfabetica numerotata cu toti participantii, voi introduce datele pe acel site, iar in cateva secunde vom afla cu totii cei doi castigatori. Acestia vor fi anuntati intr-un articol pana pe data de 16 Iulie 2011 la ora 20:00, voi ruga cei doi castigatori sa imi lase o adresa la care sa le trimit premiul.

Fara alte cuvinte, sa dam drumul la acest concurs. START >>

3 comentarii:

Anddrey spunea...

M-am inscris si eu :)

Decebal spunea...

M-am inscris si eu. Dragut blog :).

Unknown spunea...

Gata. M-am inscris. Am dat click sa te urmaresc prin GFC si acum sa postez un comentariu... Foarte tare ideea cu acest concurs si mai ales premiile. Multa bafta cu blogul si la cat mai multi inscrisi!

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker