Ads banner 468x60

.

Îmi iubesc ţara, dar m-am săturat de ea !!!

Mentionez de la inceput ca acest articol va fi unul improvizat si creat pe moment, in timp ce ascult melodia Ceilalti - Vom trece peste (va ajuta Gogu daca nu o gasiti)...

Mda, incep cu acest cuvant starpit deoarece asa este moda, asa scriu mai nou tinerii pe Messenger, Facebook si mai stiu eu ce prostie de site de pierdut timpul, pentru ca asa unii se cred mai superiori peste altii, pentru ca asa cica esti mai respectat si vazut mai bine de catre ceilalti. Ca tot veni vorba de siteuri de genul, Facebook, Hi5, sau mai stiu eu care, cum Doamne am ajuns sa crestem vaci si porci pe internet, il mai aud pe cate unul "tocmai mi-am hranit gainile", eu raspund "cum, ca tu nu ai acasa gaini", la care el inteligent "pe Facebook, ma!!!" la care eu raman fara cuvinte, pai spuneti si voi, ce sa mai comentez. Sincer, eu i-as da 100 lei celui ce gasesti un, unul singur, utilizator de internet care nu are cont pe Facebook. Probabil ati observat ca majoritatea faceti colectie de prieteni, fani, pe Facebook, "eu am 4000 prieteni pe Facebook..", "da, eu am 4500!!!", in scurt timp vom ajunge sa facem schimb de prieteni, o sa ii colectionam ca amtibildurile de la guma turbo, "iti dau trei olteni daca mi-o dai pe Leana, e virgina, e piesa rara in tara noastra!!!". Nu spun ca pe Facebook nu poti face si cateva lucruri utile, intradevar, foarte putine, dar... Apropo, Hi5, stiti ca inainte de Facebook erau toti pe Hi5, acum s-a mai filtrat siteul si au mai ramas doar taranii pe Hi5, toti isi fac poze cu bani, cu nspe mii de inele pe maine, intr-un maieu negru, in fata sobei din casa bunicii, cu un picior pe fotoliu si cu o gagicuta langa el...

Stiti ca exista la TV reclamele alea cu berea, "TImisoreana sustine fotbalul romanesc" CUM???? Da de baut la fotbalisti inainte de meci? Il vezi pe Chivu antrenandu-se pe teren, nu, il vezi la bar cu o halba de bere in mana, "sper sa castigam!!!" ragaind!! Mai am o problema mare cu tiganii si evreii din Romania, sincer, daca cineva mi-ar da un SNIPER, eu singur m-as urca pe un bloc in Bucuresti, as sta acolo de dimineata pana seara, cu un camion de cartuse langa mine, si cand mai vad cate un cersetor sau tigan, POC, ii trag una in frunte.. adica m-am saturat sa vina la usa mea o tiganca toata murdara, nespalata de cativa ani sa spuna " haide, maica, da si mie ceva de mancare sa fac si eu o ciorba la copii", dute-n... Cred ca tara asta poate fi schimbata doar dupa ce toti tiganii si evreii vor fi luati de pe strazi si dusi in camere de gazare, dupa ce toata conducerea tarii, absolut toata, presedinte, ministri, politicienti, secretari, primari, absoluti toti vor disparea, de preferabil bagati la 2 metri sub, dupa ce televiziunile gen MyneleTV, Kanal D, Realitatea TV, Acasa TV, vor disparea, dupa ce desenele animate actuale vor fi inlocuite cu Tom & Jerry, Ciocanitoarea..., Stan si Bran etc., dupa ce vom incerca sa oferim confort si conditii turistilor in loc sa ii stoarcem si de ultimul banut, poate dupa ce vom face si noi ca grecii, dupa ce vom iesi jumatate din populatia tarii pe strazi poate se va schimba ceva, pana atunci nu!!!

Sincer va spun, imi iubesc tara foarte mult, dar m-am cam saturat sa traiesc in asemenea conditii !!! PUNCT

Prieteni: Scheuliac Silviu and Dungha and S-Hell and Trains Photo Romania

4 comentarii:

Alina spunea...

Eu am doi prieteni ce nu au cont pe facebook. Unul dintre ei nici messengerul nu-l foloseste. Si mai am un prieten ce si-a sters contul de fb. Se mai gasesc:) O forma de protest postul tau. Bafta!

D'Artagnan spunea...

Nu crezi ca esti cam dur cu evreii? Ce vina au ei ca tu nu le impartasesti religia?

Si nu uita ca nu sunt toti tiganii la fel. Am intalnit si tigani educati si cultivati intelectual. Mi-a spus cineva ca a intrebat un tigan, muzician, de ce majoritatea dintre acestia aleg sa fure, sa violeze, sa distruga? Tiganul i-a raspuns: "Au de ales intre doua variante: 1. sa faca 2000 de euro pe luna cultivandu-si talentul, muncind pe branci sau 2.sa faca 10.000 de euro pe luna furand.

Am intalnit tigani cu mult mai respectuosi si educati decat intelectuali de vaza ai societatii...

Si eu vreau sa-i impusc pe toti nenorocitii, indiferent ce natie sunt, dar hai sa nu generalizam "toti evreii, toti tiganii", ca s-ar putea sa dam in alte alea. Intelegi tu..

photonature2010 spunea...

Să înţeleg că mă număr printre puţinii rămaşi care nu au cont de facebook. Am auzit şi eu la colegii mei de serviciu că au hrănit vaca, porcul sau găina şi un altul care cerea cuie pentru gard - am rămas interzis ştiind că majoritatea locuiesc la bloc, sau cei cu case nu au spaţiu pentru animale. Din punctul meu de vedere este un segment exploatat pentru cei care au timp liber şi în loc să citească o carte stau pe aceste conturi. Pot să aibă cât de multe vor, atât timp cât nu-mi încalcă pătrăţica mea şi aplică corect regulile bunului simţ.
Legat de bunul simţ, indiferent de ce naţionalitate sau etnie sunt oamenii, regulile sunt aceleasi. Că avem cerşetori sau ţigani care merg din uşa în uşa şi cer de mâncare, ţine tot de cultura noastră, ca naţiune şi nu în ultimul rând de educaţia fiecăruia. Degeaba promovăm emisiuni de educaţie şi cultură pe posturi tv dedicate, dacă majoritatea urmăreşte emisiunile comerciale. Nu ai să vezi că o emisiune culturală are rating la fel cu una comercială - de ce ? - prostia vinde.
Nu vom progresa ca naţiune până nu învăţăm ce însamnă - corectitudine, omenie, onestitate, bun simţ, respect de sine şi al aproapelui tău. Bine eu ştiu că vorbesc despre noţiuni utopice în România anului 2011, dar deasemenea cred că dacă s-ar dori acest lucru orice este realizabil.
Faptul că vine unul cu ceafa lată la ora 23.30 în parcare şi ascultă muzică cu uşile deschise de-ţi zăngăne geamurile şi dacă îi atragi atenţia te alegi cu o sfidare josnică a principiilor în care ai fost crescut şi educat, nu schimbă cu nimic lucrurile.
Până nu se înţelege de fiecare român (indiferent de etnie sau naţionalitate) că libertatea fiecărui individ se limitează până acolo unde nu o încalci a celuilalt, nu vom rezolva nimic în ţara asta. Iar prin asta ajungem tot la bun simţ, corectitudine ...
În rest nu sunt de acord cu exterminarea, mai degrabă cu educarea fiecărui individ prin ceea ce facem în viaţa de zi cu zi şi punctate lucrurile acolo unde este nevoie.

photonature2010 spunea...

După ce am terminat de scris comentariul la tine pe al blog am găsit asta - am râs cu lacrimi dar îmi vine să plâng - http://www.youtube.com/watch?v=joGlR1Ra5a0&feature=player_embedded

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker