Ads banner 468x60

.

Crysis 2 - review - probabil jocul anului 2011


La momentul apariţiei primului Crysis, EA s-au lăudat cu cel mai revoluţionar engine de joc realizat până atunci... lucru pe care nimeni nu îl contestă nici până în ziua de astăzi. Acesta nu numai că îţi scoatea peri albi când venea vorba de putere brută de procesare, dar pentru a putea rula bestia numită Crysis cu toate setările la maxim a fost nevoie de nu una, nu două, ci trei plăci grafice în SLI. Ceea ce spune multe despre acest Cryteck Engine folosit pentru realizarea acestuia. Timpul a trecut, a apărut şi Warhead, şi acesta la rândul sau ridicând standardele când vine vorba de banchmark-uri. Totuşi, o continuare directă a poveştii era necesară, iar CryTeck dorea să îşi arate noua jucărie, şi anume CryEngine 3... sau cum aceştia au numit-o: "€œCea mai bună creaţie a studiourilor noaste”. Chiar şi aşa, Crysis 2 a reuşit să uimească şi mai mult lumea, în momentul în care acesta a fost anunţat pentru PS3, Xbox 360 şi PC, reacţia generală fiind: "€œSi se poate?” Ei bine, de asta avem review-ul de astăzi al jocului cu pricina, pentru a vedea dacă Crysis 2 multiplatform este un succesor pe măsura primului titlu.
 
 Înainte de a vedea şi review-ul video (realizat de cei de la Zon@ IT, cărora le şi mulţumim pe această cale), dorim să vă avertizăm că scenele pe care le veţi vedea în joc nu sunt recomandate minorilor (de nici un fel), jocul putând avea un impact puternic chiar şi pentru cei trecuţi de 18 ani!!






Mulţumiri speciale Are@ IT

2 comentarii:

Roxandrei spunea...

Crysis, Mass Effect, Elder Scrolls, etc. sunt francize de jocuri pe care ii le pot recomanda oricui.

Anonim spunea...

Mass Effect in nici un caz nu poti recomanda
Credema am jucat ultimul joc si era groaznic.Parca ar fi second person shooter,nu third person....personajul il vezi numai pe jumate...deci nu e de recomandat

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker