Ads banner 468x60

.

Cum să faci bani cu blogul tău? Metodă testată!


UPDATE: Și siteul www.articole-sponsorizate.ro și www.blogmoney.com.ro plătesc prin intermediul serviciului online Paypal. Dovezile vor apărea în câteva zile pe blog.

Foarte mulţi bloggeri îşi doresc, ca după o anumită perioadă de timp de când şi-au deschis un blog, să facă şi ceva bani prin intermediul său, că doar munca fără răsplată e ca somnul fără odihnă. Din păcate, mult mai mulţi bloggeri încearcă metode de făcut bani pe internet care pur şi simplu nu funcţionează sau nu produc o sumă mulţumitoare, gen siteurile PTC, afişarea de bannere publicitare, trimiterea de emailuri sau mai ştiu eu ce alte metode tâmpite. Din fericire, există şi o altă categorie de bloggeri care înainte de a începe să facă bani s-au documentat puţin şi şi-au dat seama că pot produce bani prin intermediul blogului doar scriind advertoriale originale. Eh, dragi bloggeri, despre asta vom vorbi în acest articol, despre advertoriale.  
  
Ok, ne-am hotărât în privinţa metodei de "make money", dar acum apare altă întrebare: Cum scriem advertoriale dacă nu avem pentru cine să le scriem, nu avem comenzi??; Aici ne sare în ajutor siteul www.articole-sponsorizate.ro, care ne ajută să găsim clienţi cărora să le scriem advertoriale bine plătite. Îţi faci cont pe acest site, îţi înscrii blogul sau blogurile (dacă ai mai multe, iar toate sunt vizitate de ceva oameni, ai şanse să îţi dublezi sau chiar să îţi triplezi câştigurile, atenţie, şi PageRankul este un factor de referinţă în primirea de oferte, deci cu cât ai PR mai mare, cu atât vei scrie mai multe advertoriale), şi aştepţi să apară oferte. Pragul de retragere a banilor produşi este de 50 ron prin transfer bancar, dar înainte de a retrage banii trebuie să semnaţi un contract în două exemplare pe care, alături de factura pe care o veţi primi online imediat după ce faceţi cerere de retragere fonduri şi o copie după buletin, vor fi trimise la sediul acestui site, iar în termen de 10 zile lucrătoare veţi primi banii în contul bancar.  
  
Eu, pentru acest articol, voi fi plătit cu suma de 26 ron, aşa că deja voi produce jumătate din suma de la care îmi voi putea scoate banii. Aşadar, faceţi-vă cont pe www.articole-sponsorizate.ro şi începeţi să scrieţi advertoriale bine plătite, astfel, veţi face din hobby-ul vostru, bloggingul, o sursă de venit. Vă urez succes, şi vă aştept mesajele sau comentariile prin care să îmi spuneţi dacă aţi câştigat bani din advertoriale, dacă da, cât??, dacă nu, veţi încerca??

13 comentarii:

Jteph spunea...

Nu-mi place că nu are modalitate de plată prin PayPal. În rest pare promițător.

Jteph spunea...

Mi-au trimis mail și nu merge url-ul ... sec

Anonim spunea...

@jteph,paypal va fi implementat in curand,iar legat de problema ta,sa rezolvat:)

StafidutZ spunea...

:-)) Google pagerank = 0 , alexa = no status -> e bun rau site-ul :-))

StafidutZ spunea...

DAR, am sa-l incerc si revin imediat cu post :-))

Anonim spunea...

pai are 2 zile si peste 50 bloggeri inregistrati,pe noi ne multumeste:)
NU degeaba e versiunea alpha,se lucraeza in permanenta la imbunatatirea lui.

Daniel spunea...

@Anonim, pai nu degeaba ii facem noi publicitate, cu cat au ei mai multi utilizatori, cu atat vor avea mai multe joburi, cu atat vom castiga noi money mai mult :)

IuLy spunea...

Error.

eldur spunea...

"că doar munca fără răsplată e ca somnul fără odihnă"

Nu orice răsplată se poate cuantifica-n bani.

Izabela Papazicu spunea...

Eu am citit ca site-ul asta cu articole sponsorizate da tzepe. Cand iti iei banii de la ei sa ne anunti si pe noi.

Goda spunea...

Nu mi se pare prea ok, sincer scriu foarte multe articole pe blogul meu si dupa cum spui tu ar trebui sa fac ceva bani insa am mai incercat si cu alte site-uri si toate erau tzepe cand era vb de bani. Ms oricum de informare!

Unknown spunea...

am si eu un blog.vreau sa fac ceva cu el.nu stiu prea multe.l-am aranjat putin,si as vrea sa imi bag adsense dar tot imi respinge cererea si nu stiu de ce?
ai ceva sfaturi?
www.faci-bani-acasa.blogspot.com

Unknown spunea...

Ca sa poti face bani cu blogul ersonal trebuie sa ai vizitatori pe el si din cate am vazut eu nu prea ai asa ceva , deci sfatul meu mai lucrreaza la asta ;)

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker