Ads banner 468x60

.

Sleepy Hollow - recenzie film

Habar n-am cum se traduce titlul acestui film în română! Dar e cu Johnny Depp! Nu daţi iama în colecţia de filme încă! Staţi să vă mai spun! Aşa! Ştiu că v-am convins deja, având în vedere că Depp este...Depp!

De fapt nu Depp, ci Ichabod Crane, un inspector de poliţie care militează pentru judecarea dreaptă a acuzaţilor, pe bază de probe. Acu', Ichabod ăsta e prof de engleză în unele versiuni ale poveştii, dar nu ştiu ce o fi fost el de fapt! Cert este că de băgăcios, şefii au scăpat de el trimiţându-l în Sleepy Hollow, unde din ce în ce mai mulţi săteni mureau decapitaţi! Şi nu de oricine, ci de Călăreţul fără cap, un om de prin poveştile de groază ale zonei.
Ajuns în sătuc, Ichabod îi cunoaşte locuitorii. Printre aceştia, tânăra Katrina, tatăl, mama vitregă şi prietenul ei, Brom van Brunt. Fiind isteţ, tânărul erou îşi dă seama că cineva convoca ucigaşul. Dar este greu să realizeze cine. Cel mai probabil suspect devine repede tânăra Katrina, care desenase simboluri ciudate pe podele din motel, şi în biserică, în seara în care Călăreţul îi decapitase tatăl. Însă nimic nu este ceea ce pare în Sleepy Hollow! Iar adevăratul criminal este dat de gol exact când totul pare terminat!
Filmul merită văzut, fiindcă nu este chiar genul de horror la care te uiti de sub pătură, lăcrimând de frică. Este mai cuminte, dar destul de înfricoşător cât să tresari din când în când. Plus că Johnny joacă nemaipomenit, ca de obicei, iar personajul său este atât de diferit de celelalte ale sale, fiind totuşi la fel de nebun! Poate am să vă povestesc cândva de Johnny!


1 comentarii:

Oigen spunea...

Bună recenzie şi frumos filmul

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker