Ads banner 468x60

.

"Bozovici, suge-o!!" - păreri după Rapid - FC Braşov


În primul rând, înainte de a începe, vreau să vă spun că sunt fan Rapid Bucureşti, asta a influientat titlul acestui articol.

Din păcate pentru rapidişti şi fanii giuleşteni, Rapid a scos doar un punct din meciul disputat cu FC Braşov în regie, după ce la pauză intrase cu un avantaj de un gol pe tabelă. Jucătorul care a influientat decisiv scorul de 1-1 de pe tabelă a fost rapidistul Vladimir Bozovici, care a făcut henţ în propriul careu, Braşov a primit penalty, l-au transformat şi aşa meciul s-a terminat la egalitate. Rapidiştii au deschis scorul în minutul 17 din penalty după ce Ciprian Deac l-a obţinut, acesta fiind transformat de Ovidiu Herea. Pancu a avut o mare ocazie de a duce toate cele 3 puncte în Giuleşti, dar din păcate, bara porţii Braşovului s-a opus.

În a două repriză, echipa braşoveană a început mult mai bine decât a făcut-o în prima parte a meciului, aceştia având o ocazie de a marca. În minutul 65, Bozovici a făcut henţ în careu (a primit al doilea galben şi a fost eliminat), astfel FC Braşov reuşind să readucă meciul la egalitate. Vă invit să vedeţi echipele de start:

Rapid Bucureşti: Coman - V. Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Grigorie, Alexa, Herea - Surdu, Pancu, Deac
FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Voiculeţ - Madeira, Kanu, M. Cristescu, Chipciu - Bugă

După acest meci, Rapid Bucureşti a trecut pe locul 2 cu 13 puncte, iar Braşov a urcat pe locul 10 cu doar 7 puncte.

1 comentarii:

Anonim spunea...

facem un link exchange?

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker