Ads banner 468x60

.

Charlie and the Chocolate factory - recenzie film

În primul rând, vreau să îmi cer scuze că în ultima vreme nu aţi avut parte de postările zilnice promise! Am avut vreo 3 zile foarte agitate, şi o să mai am vreo două săptămâna viitoare, dar sper să intrăm în ritm cu filmele cât mai curând.

Astăzi vă prezint Charlie şi Fabrica de Ciocolată. Un film perfect pentru copii şi adulţi! Copii vor învăţa să fie modeşti, să nu fie lacomi şi să aibă ceva mai multă răbdare. Adulţii îşi vor aminti cum este să crezi că oamenii pot fi întinşi la presă, că lucrurile văzute la televizor se află în el, sau că un cap sec este gol pe dinăuntru!

Ce mi-a distras atenţia în mod deosebit este inocenţa tuturor personajelor! Totul este atât de pur...Cu excepţia copiilor-problemă desigur! În rest, viaţa simplă a lui Charlie, iubirea din familia acestuia, şi, cel mai impresionant, ciocolatierul! Johnny Depp dă viaţă lui Willy Wonka cu o naivitate de care numai el poate da dovadă! Iar fabricantul de dulciuri devine un personaj fascinant, elegant, simpatic şi copilăros! Un personaj care arată încă o dată că Depp este un geniu actoricesc, în stare să joace orice personaj, atâta timp cât acesta nu este unul convenţional sau nu aparţine vreunui tipar. De fapt, acest actor transformă filmul dintr-o chestie pe care o vezi la Crăciun într-o capodoperă aş spune! Pentru că Lumea Ciocolatei ar fi mai tristă fără "Johnny Wonka"!

2 comentarii:

adelinaxc spunea...

Şi mie mi-a plăcut mult filmul. Cred că Johnny Deep face tot farmecul :)

Unknown spunea...

Într-adevăr, Depp e fermecător! Eu îl văzusem prin Piraţii din Caraibe şi Secret Window, A noua poartă, nebuniile lui misterioase. Şi am văzut inocenţa lui Willy, şi mi-am dat seama cât respect merită actorul!

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker