Ads banner 468x60

.

Cum s-au descurcat judeţele la Let`s do it !!!


Pun pariu cu oricine că aproape toţi bloggerii din blogosfera de la noi au auzit încă de anul trecut de pogramul de curăţenie în toată ţara într-o singură zi, numit "Let`s do it, România", bănuiesc că mulţi aţi şi participat, care nu, să vă fie ruşine. Ei bine, ieri, pe 24 septembrie, s-a făcut curăţenie, da` curăţenie în adevăratul sens al cuvântului. Numai în Braşov s-au adunat nu mai puţin de 12.000 de oameni pentru a face curat atât în cunoscutul oraş cât şi în localităţile din judeţ, un număr extraordinar de mare de participanţi, la care sincer nu mă aşteptam; să nu mai vorbesc de celelalte judeţe. Deasemenea, Clujul nu s-a remarcat prin numărul de participanţi, ci prin cantitatea aproape astronomică de saci de gunoi strânşi; în doar o zi, aceştia au umplut, au încărcat în maşini şi au transportat la gropile de gunoi un număr de 70.000 de saci de gunoi confirmaţi pe listele oficiale.

Alte judeţe:
Braşov: 12.224 participanţi, 34.165 saci de gunoi (de 120l.) adunaţi
Cluj: 12.000 participanţi, 70.000 saci de gunoi adunaţi
Maramureş: 11.000 participanţi, 25.000 saci de gunoi adunaţi
Argeş: 10.952 participanţi, 18.641 saci de gunoi
Gorj: 10.894 participanţi, 36.220 saci de gunoi

Apasă AICI pentru a descărca tabelul complet al judeţelor participante şi al cantităţii de gunoi strânse de fiecare.

Eu ţin să vă felicit pe toţi cei ce aţi participat atât anul trecut cât şi anul acesta la "Let`s..."; apreciez gestul vostru de a face curăţenie acolo unde alţi români au dovedit că nu reuşesc să deosebească natura de coşurile de gunoi. Iar pentru că mulţumirile şi felicitările nu sunt de ajuns, voi ruga pe cei ce au participat să îmi lase în comentarii linkul către blogul/siteul lor pentru al anexa la lista participanţilor din acest articol!

Bloggeri:
http://cookiie7.blogspot.com

Mai jos am ataşat şi câteva fotografii:





1 comentarii:

Dianne spunea...

Si in Targu Frumos, jud.Iasi sa desfasurat activitatea asta. Am participat si o sa mai particip daca o sa mai fie si la anul!
Blgul meu este http://cookiie7.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker