Ads banner 468x60

.

Cum se realizează traficul... de persoane

...de persoane!!! De persoane? Da, de persoane. Păi, cum?? Simplu. Se ia una bucată autocar cu traseul Botoşani - Italia, se ataşează o caşcarabetă în spatele său, cică pentru bagaje, cu numărul BT 12 FAB, se aşează frumos câteva bagaje pe podea, iar apoi se introduc 2-3 persoane; li se oferă apă, ceva mâncare, o lanternă să nu se piardă printre bagaje şi .... cam atât. Apoi, începe distracţia: parcurgerea traseului afişat pe geamul din faţă al autocarului; la fiecare oprire şoferul coboară elegant de la volanul maşinii, deschide caşcarabeta pentru bagaje doar cât să intre lumina, verifică persoanele clandestine, schimba 2-3 vorbe cu acestea, iar apoi se reia traseul, şi tot aşa până în Italia.

Mă întreb cum se face trecerea la graniţa cu aceste persoane în vagonul pentru bagaje; aaaa, există spaga, logic, nu ştiu de ce mă mai mir. Şi uite aşa se transportă persoane fără paşaport sau contract de muncă în ţările calde pentru a munci la negru. Care era ăla de zicea că romanii e proşti, măh?? Superb sau ce??

Şi ca să nu îmi săriţi repede în cap, "băă, alea erau bagaje mişcătoare, ce dracu!!!", vă prezint următoarea dovadă: scuzaţi calitatea fotografiei, dar nu aveam în dotare decât un Sonny Ericsson k810i cu camera VGA, şi ca să nu fie destul, afară mai şi ploua. În imagine se poate observa şoferul care verifica persoanele din caşcarabetă, iar în stânga sa o doamnă elegantă, căruia oricât m-am străduit, nu i-am găsit rolul.  Să nu mai zic, că de partea cealaltă a străzii mai era oprit încă un autocar al aceleiaşi firme de transport, cu acelaşi traseu, pe care, din păcate, nu l-am fotografiat deoarece era posibil să atragem atenţia...

4 comentarii:

Blogaru spunea...

Poi dc nu spui la politie?

Daniel spunea...

Nu m-as baga in chestia asta, ma mai gandesc! :)

SHOBU007 spunea...

e cel mai bine asa...

mioara spunea...

disperati

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker