Ads banner 468x60

.

Despre bănci - "Îndeplinim vise"

Feriţi-vă de bănci că de cuie în c***e, pentru că băncile în momentul de faţă, dacă vă uitaţi cum îşi fac reclamă, sunt ca un pedofil lângă un teren de joacă, sunt cu o haină roz şi stau lângă terenul de joacă de la grădiniţă:
- Psss, vrei casă?? Hai la nenea să îţi dea casă, vrei??? Hai la nenea în rulotă să semnezi un contract.
Şi te duci ca prostu`, "eahhhhaaaaa, o să am casă!! Nenea îndeplineşte vise". Şi îţi îndeplineşti visele; mi se pare pervers pentru că nu îţi spun că fac bani îţi spun că îţi îndeplinesc visele!!! Noi suntem o fundaţie ce vă ajută, vedem un om pe stradă, îi dăm o casă, îi îndeplinim visele.

Am un agent prin oraş, care mai bate la uşă aşa:
- Nu vă supăraţi, visaţi???
- Daa!!
- Aaaa, păi în două săptămâni o să avem un magazin jos, să treceţi pe la noi, vă îndeplinim orice vise doriţi.
- Ştiţi, aseară am visat un cal pe o câmpie.
- Perfect, vă dăm un credit pentru teren şi investiţii agricole, o subvenţie, un cal şi un teren al dumneavoastră. Vă îndeplinim vise.

Apoi, după un an de zile ai o întâlnire cu agentul de bancă, nu ştiu câţi aţi avut, dar sper să nu aveţi vreodată!! E o întâlnire la care îţi iei o m**e pe care nu o credeai fizic posibilă... Ăştia îţi dau o m**e care nu doare în sine, nu e problema că îţi dau m**e, problema e că te fac responsabil de ea!! Îţi dau m**e şi îţi arată unde ai semnat că o vrei!!! Îţi dau m**e şi îţi citesc din contract:
- Vă rugăm daţi la pagina 23, paragraful 2 ... aaa, e scris cu font de 0,8 ... dar e scris aici că putem să vă dăm între 2 şi 6 centimetri în plus lunar, în funcţie de variaţia pieţelor internaţionale de capital, luna asta avem doar 2 centimentri în plus ... iar pe luna viitoare prognozăm între 5 şi 6 centimetri ... încât vă mulţumim. (apropo, Îndeplinim Vise, în caz că aţi uitat)...

Ei, pur şi simplu, nu lucrează cu o matematică convenţională.... hai să îţi explic: uite, eu dacă îţi cer 10.000 de euro cu dobândă de 10%, amândoi ca proştii, înţelegem că îţi dau înapoi 11.000. Dar, dacă iei de la bancă 10.000 de euro cu aceeaşi dobândă, afli că după 2 ani ai de dat 25.698 de euro. Asta zic, că ei nu acceptă matematica convenţională; în fiecare zi directorul unei bănci, în fiecare dimineaţă, se duce la muncă, ia un manual de aritmetică, îl face sul şi îşi bagă p**a în el şi îl aruncă în aer. După care, culege bucăţile de hârtie din aer... şi face oferte!! Îşi ia din nou haina roz pe el şi se duce la grădiniţă:
- Psss, tu ai casă? Hai la nenea să îţi dea casă!!!

Concluzia: Feriţi-vă de bănci ca de cuie în c***e.

PS: Voi cu cine v-o luaţi la banking??? :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker