Ads banner 468x60

.

Motivele pentru care nu avem timp de învăţat

Mulţi suntem la liceu sau la facultate, mulţi avem pasiuni, hobby-uri şi activităţi de făcut în timpul liber, mulţi socializăm extraordinar de mult, şi mai mulţi mâncăm zilnic, ceva mai puţini mergem la biserică (da` se pune), pe scurt, cu toţii avem de realizat tot felul de activităţi, de la cele mai ciudate la cele mai simple, orice înafară de învăţat. Vă întrebaţi de ce?? Pentru că Dianne zice că un an are 365 de zile. Vă invit să analizăm împreună un an academic:

1. Un an are 52 de duminici, deci 52 zile libere, deci 52 zile de odihnă. Mai rămân 313 zile alocate învăţatului.
2. Vara are 50 de zile, multă căldură, deci folosim cartea pentru a ne feri capul de soare. Mai rămân 263 zile pentru învăţat.
3. În fiecare zi dormim minim 8 ore, ceea ce înseamnă că într-un an dormim cel puţin 122 de zile. Mai rămân 141 zile pentru învăţat.
4. Cu toţii ştim că sportul e important, aşa că îl practicăm zilnic, câte o oră; asta înseamnă 15 zile. Mai rămân 126 zile pentru învăţat.
5. Cu toţii avem nevoie de mâncare, aşa că în fiecare zi alocăm cel puţin 2 ore pentru a ne alimenta şi pentru a ronţăi tot felul de chestii; asta înseamnă 30 de zile pe an. Mai rămân pentru învăţat 96 de zile.
6. Socializarea face parte din viaţa noastră, aşa că zilnic îi alocăm cel puţin 1 oră; asta înseamnă minim 15 zile. Mai rămân 81 de zile pentru învăţat.
7. Zile de examen într-un an, cel puţin 35. Mai rămân 46 zile.
8. Sărbători, zi libere şi alte cruci prin calendar - 40 de zile. Mai rămân 6 zile pentru învăţat.
9. În fiecare zi suntem nevoiţi să ne vizităm vecinul (W.C.), iar pentru asta alocăm cam 3 zile pe an. Mai rămân 3 zile pentru învăţat.
10. Pentru că trebuie să ne mai şi distrăm (şi normal), alocăm anual cam 2 zile, ceea ce e mult prea puţin. Mai rămâne o zi pentru învăţat.
11. Culmea culmilor, acea ultimă zi pentru învăţat se nimereşte să fie ziua de naştere a studentului, deci petrecere, băutură, mâncare, distracţie, fete etc. Mai rămân 0 zile pentru învăţat.

Acum, dacă profesorii nu vă cred că nu mai aveţi timp de învăţat, scoateţi frumos la imprimantă acest calcul şi îl prezentaţi în clasă la ora de dirigenţie. Vă salut pe toţi!

4 comentarii:

Dianne spunea...

Heeei,mersi de link:>

Unknown spunea...

:)) Super calculul.Da intrebarea e: Ai curaj sa il duci tu primu la dirigentie? :))

garetbora spunea...

Un bou a facut calculul. E doar pentru fun si nimic mai mult. Nu invata deloc sa vezi tu cum renunti peste ani la distractie, socializare (?!), odihna si somn de 8 ore pe zi. O sa ai destul timp atunci.

Unknown spunea...

Da tu ce ai ma de vorbesti asa,daca nu iti convine nu te pune nimeni sa citesti.

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker