Ads banner 468x60

.

Rezultate echipe românești în Europa League, etapa a II-a


Rapid București - PSV, 1-3:
Golul a venit aproape împotriva cursului jocului, dar în acord cu palmele înroșite ale spectatorilor. Alexa a împins în plasă, din doi metri, o minge centrată din corner de Pancu. Un moment de plutire și acustica stadionului s-a dezlăntuit. PSV s-a repliat fără să crîcnească, a rămas în jumătatea gazdelor și a continuat să facă obsedantul pressing.

Grupa C:
1. PSV 6 p.
2. Legia 3 p.
3. Rapid 3 p.
4. Hapoel 0 p.

AEK Larnaca - Steaua București, 1-1:
Dupa ce AEK a reușit să îl învingă pe Stanca (portar Steaua) prin Mrdakovici, Prepeliță dă un semnal timid de revenire, "cap" pe lîngă poartă din 8 metri (min. '61), apoi același Mrdakovici apare ca o umbră dintre stoperii Stelei și trece incredibil pe lîngă 2-0 ('64). Mai trece un minut și roș-albaștrii reintră în joc ajutați nu de vreo schemă, ci de spiritul lui Bourceanu; noul căpitan recuperează la sacrificiu, la 30 de metri de poarta lui AEK, iar Mihai Costea se duce elegant spre 1-1 ('66).

Grupa J:
1. Schalke 4 p.
2. Maccabi Haifa 3 p.
3. Steaua 2 p.
4. AEK Larnaca 1 p.

FC Vaslui - FC Zurich, 2-2:
...a apărut egalarea. Sînmărtean a reușit să trimită o pasă filtrantă pentru Wesley, iar brazilianul a fost pus la pămînt. Elvețienii mai puțini cu un om și penalty pentru ai nostri. Acesta a făcut ca stropii de apă strînși în ițe să danseze. Au exultat cu toții cînd Temwanjera ('77) a finalizat excelent după pasa măiastră a lui Adailton. Riduri de nervi au apărut după numai un minut, cînd Farkas l-a pierdut pe Mehmedi în careu în urma unei lovituri libere aducînd liniștea: 2-2.

Grupa D:
1. Sporting 6 p.
2. FC Vaslui 2 p.
3. Lazio 1 p.
4. FC Zurich 1 p.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker