Ads banner 468x60

.

Ce bloggeri merită citiți (primul episod)

A fi blogger, și asta am spus-o de foarte multe ori, și nu doar eu, înseamnă să scrii despre ceea ce dorește cititorul să afle mai multe, spre exemplu, evenimentele online, concursurile de orice gen, diverse proiecte atât din online cât și din offline, lansări de carte, apariții tehnologice, și lista poate continua la nesfârșit. În fine, ideea este să scrii despre ceea ce se întâmplă acum în mediul real și în cel internaut.

Bine, știu că genurile de articole pe care le-am enumerat mai sus sunt puțin mai greu de atins, dar acestea vă pot aduce succesul la care visează fiecare blogger începător (nu că eu aș fi un fel de Chinezu junior :D). Acum că v-am spus pe scurt despre ce a-ți putea scrie, aș dori să vă mai recomand ceva, și anume primele (zic primele, pentru că vor mai urma și altele în următorul articol de gen) zece bloguri din blogosfera românească pe care merită să le citiți și care vă vor oferi la nesfârșit subiecte despre care să scrieți pe blogul personal (că tot vorbeam de articole din social media).

Dacă veți începe să urmăriți zilnic aceste bloguri pe care le voi enumera mai jos, veți observa că acestea nu sunt doar simple bloguri, în timp vor deveni o sursă de inspirație, o portiță către articolele ce se caută....ia să vedem ce v-am pregătit pentru astăzi:

1. http://www.visurat.ro/
2. http://www.piticu.ro/
3. http://www.arhiblog.ro/
4. http://www.manafu.ro/ (să-l tot citești :D)
5. http://www.cabral.ro/
6. http://chinezu.eu/
7. http://blogatu.ro/
8. http://sirb.net/
9. http://deceblog.net/
10. http://refresh.ro/

Cam astea sunt recomandările mele pentru bloggeri mai la început de drum. Jur pe albastrul de twitter, că în maxim patru zile revin cu un al doilea episod din serialul blogurilor ce merită fregventate cu multă atenție. Dar, până atunci, toate bune! Și tastatură întinsă (pescarii: "fir întins!!", eh, v-ați prins voi :P).

3 comentarii:

eSorin spunea...

eu cred ca tu si multi altii care mai blog comentati pe blogurile de mai sus de dragul traficului si de dragul afirmarii.si cand unul din ei va face retardati sau va sterg comentariile pentru ca ei mereu au dreptate ca vezi doamne iarta-ma sunt bloggeri A list ii spurcati pe blogurile voastre.deodata sunt dusmani,au figuri,sunt aroganti.blogurile care merita citite nu sunt alea de mai sus.blogurile care merita citita sunt si cele necunoscute,unde continutul este pe primul loc si poate mult mai bun decat al alora de mai sus!parerea mea!

pinguu spunea...

pff, si eu sunt de'acord cu sorin.
pe un blog nu cauti sa citesti ce ai scris tu mai sus, ci altecva.
pe site'uri/ziare cauti aia!

SHOBU007 spunea...

trebuie si pastila pus acolo ;)

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker