Ads banner 468x60

.

Întrebare, întrebătoare...

...cine mă citește oare?? În ultimele zile, traficul blogului a început să urce la un alt nivel; iar aici mă refer la faptul că în ultimele 4-5 zile, blogul se bucură de peste 120 de vizitatori pe zi, nu spun că nu sunt happy, chiar sunt fericit să știu că articolele mele creează ceva vâlvă în blogosfera românească, și de ce nu, și în interiorul celei din alte țări europene.

Azi, am făcut chiar și tumbe, m-am dat peste cap, m-am învârtit în cerc, am alergat de nebun prin oraș, am fost la cursuri, am mers chiar și acasă, doar ca să găsesc o metodă destul de eficientă prin care să aflu măcar 40% din cititorii mei, fideli, să le spun așa.

Ia ghiciți voi ce idee mi-a trecut prin minte în timp ce stăteam în autobuz, în drumul meu spre casă?, bine, știu că o să spuneți că sunt de cacao și că ideea mea este una banală rău, dar na, merită să o încerc...

Acum, ce îmi doresc să faceți voi...O să îi rog pe toți cei care citesc acest articol, să scrie un comentariu în care să mă anunțe că este un vizitator care a intrat cel puțin o dată pe acest blog, și eventual să îmi lase un link către blogul/siteul său... nu de alta, dar m-a făcut mama și cu o latură a curiozității... Deci, ia să vedem cine citește blogul ăsta?

5 comentarii:

mishu88 spunea...

Întotdeauna dau o privire pe blogul tău când pui ceva nou! Tot înainte, succes!

pinguu spunea...

eh, eu am mai trecut pe'aici..
nu zilnic, dar asa, din cand in cand:)
ma bucur pentru tine, hai si la trafic mai mare:D

Muc Roz spunea...

Nu prea am avut timp nici de mucul meu. Eu te mai citesc:D

Gratian spunea...

Eu iti spun sincer: e prima oara cand trec pe la tine :)

Hypnoss spunea...

O vizita scurta http://www.hotmeebo.blogspot.com

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker