Ads banner 468x60

.

Lansare de carte: "10 destinații fotografice din România" de Mihai Moiceanu

România din fotografiile lui Mihai Moiceanu este România din sufletul său, din sufletul fotografilor. Și asta se vede în poveștile fotografice pe care le veți citi în paginile acestei cărți. Veți putea descoperi în cartea fotografului Mihai Moiceanu minunile unor locuri care ne sunt la îndemână, care ne vor emoționa și pe care ne vom dori să le vizităm, dar care totuși ne sunt necunoscute.

Filele celor "10 destinații fotografice"€œ conțin sfaturi practice și tehnice în abordarea subiectelor specifice fiecărei destinații prezentate. Cartea vă este dedicată dumneavoastră, tuturor celor care îndrăgiți fotografia și drumețiile. Cuvintele lui Mihai Moiceanu, pe alocuri șoptite, vă vor povești despre o țară care ne aparține și pe care ne încăpățânăm să o uităm, dar care merită, chiar foarte mult, vizitată.

Iată ce itinerariu vă propune cartea „10 destinații fotograficea€œ: culoarul Rucar-Bran, Piatra Craiului, munții Bucegi, munții Făgăraș, munții Retezat, munții Apuseni, Maramureșul, Bucovina, Delta Dunării. Frumuseți care aparțin României, locuri pe care fotograful Mihai Moiceanu le aduce mai aproape de noi, și pe care, alături de aparatul dumneavoastră de fotografiat, le puteți surprinde în cadre excepționale.

Mihai Moiceanu s-a născut în 1958. A renunțat la cariera de inginer în 1986 și s-a îndreptat spre fotografie. În 1988 a devenit membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, iar în 1993 a primit titlul de Artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică. În perioada 2003-€“2010 a vernisat numeroase expoziții de fotografie, personale și de grup.

Toți cei care își doresc această carte sunt așteptați la Salonul F64 pe data de 15 noiembrie, orele 19.00, din București. Fotograful Mihai Moiceanu va fi prezent și ne va spune care este povestea celor "10 destinații fotografice"€œ. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe. Ne vedem acolo: Salonul F64, bd. Unirii nr. 45!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker