Ads banner 468x60

.

Ce bloggeri merită citiți (episodul doi)

A fi blogger, și asta am spus-o de foarte multe ori, și nu doar eu, înseamnă să scrii despre ceea ce dorește cititorul să afle mai multe, spre exemplu, evenimentele online, concursurile de orice gen, diverse proiecte atât din online cât și din offline, lansări de carte, apariții tehnologice, și lista poate continua la nesfârșit. În fine, ideea este să scrii despre ceea ce se întâmplă acum în mediul real și în cel internaut. Linkurile pe care le recomandasem în primul episod al acestei serii de articole pot fi vizualizate aici. Dacă veți urmări zilnic și blogurile recomandate puțin mai jos, veți observa că acestea, în timp, vor deveni ceva mai mult decât simple bloguri, ele vor reprezenta sursa voastră de informare, și de ce nu, de inspirație. Deci, să vedem ce v-am pregătit pentru azi:

..1. http://www.criserb.com/blog
..2. http://www.hoinaru.ro
..3. http://denisuca.com
..4. http://fulgerica.com
..5. http://dantanasescu.ro
..6. http://www.tvdece.ro (ăștia, mai mult de amuzament)
..7. http://www.dailycotcodac.ro
..8. http://groparu.ro (no comment, se știe!!)
..9. http://nebuloasa.info
10. http://www.petreanu.ro

Acestea au fost recomandările mele pentru începutul de decembrie. Cel mai probabil, voi reveni cu al treilea episod undeva în jurul zilei de 20 decembrie (anul ăsta, desigur); până atunci, toate bune, și tastatură întinsă!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mai baiete, cum iti permiti sa imparti lumea internautilor in ,,buni,, si ,,rai,,? De ce nu lasi liberul arbitru, dat de Dumnezeu fiintei umane si o sugestionezi sa-ti urmeze ,,certificarile tale de calitate,,? Cine iti da acest drept? Facultatile (fabricile de diplome) nu te indreptatesc sa faci acest lucru. Lasa oamenii sa aleaga si nu ,,judeca,, sententios,, Merita - nu merita!

Daniel spunea...

@Anonim: Nu o sa comentez cele spuse de tine in comentariu, nu ma cobor la mintea unora, multumesc de intelegere. Aaa, si data viitoare cand revii cu un comentariu, lasa-ne si noua un nume, o adresa de mail, eventual un link, ca toti cei ce comenteaza, nu de alta, dar mi se pare normal sa iti asumi raspunderea pentru comentariile tale. Multumesc!

Denisa spunea...

Merci că m-ai trecut pe listă! :) Nu ne cunoaștem, așa-i?
Anonim, go home. Dacă n-ai ouă nici cât să-ți asumi ceea ce spui, nu meriți să ai acces la Internet.

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker