Ads banner 468x60

.

Romtelecomu` și ofertele interactive

Nu am folosit și nu folosesc serviciile de televiziune, internet sau telefonie de la Romtelecom Dolce, dar din cele auzite de la prieteni, nu este cazul de nici un fel de probleme; pachetele de programe tv sunt accesibile oricărui buzunar, internetul merge șnur, iar serviciul de telefonie nu ridică semne de întrebare. Din câte am aflat prin intermediul televiziunii și a blogosferei, cei de la Romtelecom, având în vedere că se apropie și sărbătorile, au scos pe piață o nouă ofertă, zic eu, irezistibilă. Aceasta va fi valabilă până în data de 31 ianuarie 2012 la prețul de doar 59 lei (internet 100 mbps și 61 canale tv + gratuit: un telefon Siemens AP140). Începând cu 1 februarie 2012, oferta va fi în continuare disponibilă, dar cu prețul de achiziționare ceva mai mare. Pe lângă avantajul primirii unui telefon fără fir, oferta îți aduce și primele 6 luni de abonament gratuite, ceea ce pentru unii poate fi un adevărat avantaj.

Atenție, această ofertă de sărbători este disponibilă doar pentru anumite județe ale țării; dacă dorești să achiziționezi acest abonament, ar trebui ca mai întâi să verifici dacă acesta este disponibil și în zona ta de baștină; poți face asta dând click aici. Pentru clienții noi, Romtelecom oferă pe lângă telefonul gratis și primele 6 luni gratuite și o grilă de programe tv ca bonus, formată din canalele: Dolce Sport, EuroSport, EuroSport 2, Discovery, National Geographic și National Geographic Wild, toate la calitate HD. Dar asta nu e tot, pe lângă toate cele enumerate mai sus primiți și un Router Wi-Fi Clicknet Smartbox, gratuit. Deci, ce mai așteptați, puneți mână de la mână și luați-vă acest pachet special pentru sărbătorile de iarnă; chiar merită!

Dacă aveți anumite neclarități, urmăriți clipul de mai jos; dacă după vizionarea acestuia aveți în continuare întrebări, nu ezitați să vizitați rubrica pentru comentarii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am aceasta oferta, nu era inca valabila cand am recontractat Romtelecom, dar serviciile sunt de calitate buna. Utilizez in special internetul si televiziunea; telefonul, mai putin. Internetul este bun(la mine vmax=20mbps), desi cade uneori cand nu vrei. Televiziunea este, cred, punctul forte. Calitatea este ireprosabila atat in SD cat si in HD.

Anonim spunea...

la ce pret imi puteti da internet dar cu telefonul fix oprit

Daniel spunea...

Anonim, pentru aceste informatii te voi invita sa accesezi acest link oficial al companiei Romtelecom: http://www.romtelecom.ro. Multumim!

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker