Ads banner 468x60

.

Applicatia Saptamanii (1) - Extensii utile pentru Chrome

  Aceasta postare va fii prima dintr-o serie de postari saptamanale care vor fii publicate in fiecare zi de vineri si in care imi propun sa prezint cel putin o aplicatie interesanta inedita sau mai deosebita sau de ce nu , unul sau mai multe jocuri care sa fiea interesante frumoase si asa mai departe.Cum asta este postarea de deschidere ca sa zic asa m-am gandit sa pun cate un pic din toate.
Asadar sa incepem:
   -Prima aplicatie este de fapt un joc , extrem de cunoscut si cumparat in magazinele online pentru IOS,Android,Windows Phone si toate celelalte sisteme de operare mobile si se numeste Cut The Rope sunt sigur ca fiecare dintre voi care are sau a avut un smartphone a auzit de el.
Jocul il puteti gasii si juca AICI Si il recomand,este foarte bun la plictiseala :D

Ei bine cei de la Zeptolab inpreuna cu Microsoft au dezvoltat aplicatia si pentru a putea fii jucata online de pe propriul computer.Singurul minus ar fii ca trebuie jucat cu Internet explorer 9 (Download) daca il jucati cu Chorome,Firefox,Etc... nu va va mai da voie sa deschideti si a treia cutiuta cu nivele.

   -A doua aplicatie este dezvoltata pentru Google Chrome si este extrem de utila , poate sa iti faca viata muuult mai usoara daca obisnuiesti sa navighezi pe internet.Numele ei este Smooth Gestures.Dupa cum subtil sugereaza numele aplicatia te ajuta sa faci gesturi mai exact sa folosesti miscarile pe care le faci cu mouse-ul pentru a controla Google Chrome.De exemplu : pentru a te duce la pagina anterioara trebuie sa ti butonul drept al mouse-ului apasat si sa faci o linie catre partea stanga a monitorului ,si tot asa.
Partea frumoasa este ca poti sa iti personalizezi singur si extrem de usor gesturile pe care vrei sa le folosesti.


De aici puteti instala aplicatia in Google Chrome.
   
   -A treia aplicatie este destinata Youtube-rilor ca sa zic asa.Numele ei este Turn off the Lights , si este una dintre cele mai simple aplicatii pe care le-am folosit pana acum.Ce face?
Ei bine atunci cand vizionezi un clip pe Youtube nu trebuie decat sa selectezi beculetul din partea dreapta sus a paginii care apare imediat dupa instalarea aplicatiei si toata pagina se va intuneca inafara de videoclipul pe care il vizionati.Pentru a intelege mai bine ce vreau sa spun mergeti AICI si vedeti clipul de prezentare,tot de acolo o puteti si instala.Atenie aplicatia este pentru Google Chrome dar promit ca data viitoare voi prezenta cel putin o aplicatie pentru Mozila Firefox.




Daca ati gasit aplicatii interesant si vreti sa le postez data viitoare lasati un comentariu un pic mai jos ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker