Ads banner 468x60

.

Noul model Dacia

In caz ca nu ati mai auzit de el ,este vorba despre Dacia Lodgy.Un autoturism destinat in special familiilor. Lodgy va avea cel mai mic pret de pe piata pentru o astfel de masina pretul fiind in jur de 10.000 Euro,depinde de ce optiuni vei alege,va veni in 2 variante pentru persoane unul de 5 locuri iar celalalt de 7 locuri,Ca si loganul va venii si ca model VAN destinat transportului de marfa dar se pare ca nu va aparea decat dupa vacanta de vara ,in schimb modelele pentru persoane vor iesi pe piata din Romania in luna iunie a acestui an.Masina va fii produsa Tocmai in Maroc la noua fabrica deschisa de Renault.
Asa va arata noua Dacia Lodgy



7 comentarii:

Suflet de curva spunea...

mai naspa de atat nu putea fi. Cred ca esti de acord cu mine/

Unknown spunea...

100% de acord cu tine.Nu degeaba este cea mai ieftina,dar stii vorba aia "cat dai atata face" Poate ca nici atat ;))

Anonim spunea...

urata si scumpa faceti ceva mai ieftin si mai frumos

Unknown spunea...

Ma asa scumpa nu este fata de concurenta dar urata sigur este si la nume si la aspect :((Nici macar nu mai tine de romania poate doar putin cu numee daci dar mai mult nu.Mare pacat.

Anonim spunea...

Atunci luati-va tico si gata!

Unknown spunea...

Oricat de mult ai tine la Dacia nu poti spune ca este o masina de calitate.La aspect, gusturile difera la pret, lafel dar "rezistenta" sau mai bine zis lipsa rezistentei de care a dat dovada Dacia (toate modelele prezenta pana acum) nu poate fi comentata.Asa ca daca iti place Dacie nu ai decat sa iti iei una dar nu te astepta sa te tina decat maxim cat este garantia.

Anvelope spunea...

Nu este o masina urata, nu este o masina care sa ofere performanta, este o masina simpla pentru familiile care au venituri medii si vor sa iasa ieftin cu intretinerea (piese, consum, revizii etc) , care vor o masina NOUA cu 8.000 E si una de lux second-hand care se poate strica oricand si pentru care intretinerea poate costa dublu.

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker