Ads banner 468x60

.

Lansare site pentru concurs

   - Sunt foarte fericit sa va anunt ca aseara  am reusit sa lansez versiunea Beta a site-ului pe care se va desfasura urmatoarea editie a concursului foto cu premii.Asa ca va invit sa vedeti designul site-ului pe care vor fi postate fotografiile participante.Eu am muncit extrem de mult la el pana acum dar mai am cel putun inca pe atat de munca asa ca astept parerile voastre. Il gasiti AICI.Sau pentru cei care nu sunt interesati sa intre pe pe el am pus cateva Fotografii, dar tineti minte ca este in dezvoltare asa ca vor mai fii cateva schimbari in design pana la lansarea concursului.
Sper sa va placa :)

Cele 5 imagini pe care le vedeti se vor misca in stanga dreapta sus sau jos atunci cand cursorul va fi deasupra lor miscanduse si cand dati click facand loc unei alte imagini.

Asa vor arata fotografiile inscrise in concurs, ca exemplu le-am pus Fotografiile castigatoare de pe primele 3 locuri.Dupa cum puteti vedea, metoda de votare va fii foarte simpla atat pentru cei care vor vota( adica voi cititorii :) cat si pentru membrii juriului.Vor fii afisate numarul de persoane care au votat, si media intre 1-5 stele.

Asa va arata o cand veti selecta o fotografie, va fi optiune de Share pe cam toate retelele sociale inportante din ziua de astazi.

Daca tot am pomenit de optiune pentru share pe retelele sociale.Asa va arata optiunea de share pentru tot site-ul care contine cred eu toate retelele sociale de pana acum, deci veti putea raspandi vestea cu concursul peste tot pe net :D

1 comentarii:

Simona spunea...

Arata foarte frumos :D Succes viitorilor participanti :D

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker