Ads banner 468x60

.

Life in pictures (10) - Galati

Am strans zilele astea o colectie destul de mare de fotografii care sa ne arate Vechiul Galati, dar astazi am cules cateva dintre cele mai frumoase si din fericire ma pot tine de cuvand si sa pun un videoclip  cu acest splendid oras.Pe mine personal m-a inpresionat orasul si imi pare rau ca nu pot face mai mult pentru a va arata splendoarea pe care o avea acum 100 de ani.
Va doresc vizionare placuta  :)





















3 comentarii:

pandhora spunea...

atmosfera asta de "a fost o data..." este ceea ce iubesc la aceste imagini din trecut...
oare cat s-a mai pastrat in prezent din trecutul acestui Galati idilic ?

Dina spunea...

Nu vreau sa fiu rea, dar vremurile s-au schimbat din cauza noastra a oamenilor, din cauza tehnologiei care nu vrea sa renunte nimeni la ea. In prezent daca reusim sa facem o fotografie intr-un oras si sa nu prindem nici o masina, o sa vedem ca este la fel de frumosa ca cele de sus. Sunt sigura ca si atunci existau partile urate ale unui oras, dar in poze s-a prins intotdeauna locurile cele mai frumoasa.
Ar trebui sa nu ne mai plangem pentru ca s-au schimbat lucrurile si locurile, pentru ca a fost o schimbare pe care oamenii a cerut-o, iar evolutia este buna.... nu cred ca-si mai doreste cineva sa doarma in pesteri. :))

Unknown spunea...

Foarte corect sunt 100% de acord cu tine dar gandestete ca daca tu ai face o fotografie pentru nepotii nepotilor tai cu orasul ce ai fotografia un monument sau cateva tomberoane ;)

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker