Ads banner 468x60

.

Noul PlayStation in Romania (PS Vita)



  - Da noul PlayStation a aparut in sfarsit pe rafturile din romania.
Primul magazin care il distribuie poporului este ca de obicei eMAG, la un pret de  1.129 lei rsepectv 1.449 Lei .Numele consolei este PlayStation Vita si este urmasul PSP-ului, sau mai bine zis este upgrade-ul PSP(PlayStation Prtabil ).
Cateva inbunatatiri care sunt aduse fata de generatiile anterioare sunt :



1. Touchpad in spate.Este un fel de Multi-touch pe aproape toata suptafata din spatele consolei, astfel putand sa interactionezi intru-n mod unic pana acum cu jocul, iar din cate am vazut , dezvoltatorii vor scoate niste jocuri foarte smechere special pentru asta.Practic vei putea sa "mangai" pe spate consola astfel controland jocul :D



2. Are Procesor QuadCore (adica 4 nuclee) cu ajutorul caruia grafica de pe consola putand face geloase pana si console ca PS3 si Xbox360.Avand in vedera marimea este o realizare, sincer, cand am vazut ce grafica poate oferi aceasta consola pur si simplu nu mi-a venit sa cred.Iar datorita acestui procesor poti folosii l maxim toate functiile consolei fara ati mai face griji ca se va misca incet deoarece nu ai inchis unul sau mai multe jocuri.Iar daca sa zicem ca in timp ce te joci pe ea bate cineva la usa si trebuie sa deschizi , nu va fii o problema, pentru ca atunci cand blochezi consola jocul ramane exact acolo unde erai inainte sa il inchizi.Sau daca sa zicem ca te-ai ratacit in timp ce te jucai si ai uitat sa cobori din autobuz/metrou/tranvai,etc poti sa inchizi jocul si sa folosesti GPS-ul incorporat jocul ramanand exact acolo unde ramasesei.

3. Are un ecran OLED ( Organic LED ) Care ofera o claritate si o luminozitate mult mai buna fata de modelele anterioare, astfel introducandu-te si mai mult in joc.Iar pentru a profita la maxim de acest display consola beneficiaza de Multi-touch, ceea ce inseamna de exemplu ca vei putea sa folosesti 2 degete pentru a marii sau  micsora imaginea.


4.Functie de 3G, ceea ce inseamna ca vei putea sa ai internet chiar daca nu este nici o retea Wi-fi in apropiere.

5. Are functia de CrossPlay ceea ce inseamna ca Daca te joci pe PS3 si trebuie sa pleci de acasa opti sa iti continui jocul exact de unde ramasesei pe PS Vita, o chesti foarte interesanta si folositoare.Plus ca te vei putea juca la multi-player cu prietenii, jocul putand fii chiar si intre PS3 si PS Vita.

6. 2 Stick-uri analogice datorita carora te vei putea juca toate tipurile de jocuri pe care le jucai si pe PC sau consola.Ba chiar mai bine de atat deoarece are senzor de miscare pe 6 ( Six-axis motion sensing system ) Care de fapt sunt 2 senzori fiecare ocupan-duse de 3 axe, unul este accelerometru si celalalt Gyroscope.Senzori care sunt prezenti si in smartphone-urile de astazi.

Pe scurt as spune ca aceasta consola este un pas inainte pentru Gaming-ul mobil aducand multe functii care le lipsesc telefoanelor de astazi.Eu personal recomandand-o si oferind-ui un mare Like ca sa spun asa :D

Surse foto :
eMag.ro
gadgetreport.ro








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker