Ads banner 468x60

.

Canon 5D Mark III - review

Se poate sa fie unul dintre cele mai bune aparate de fotografiat full-frame aparute in ultima perioada! Cu toate ca foarte multa lume se astepta ca expaniunea 5D Mark sa se opreasca la modelul al doilea, iata ca cei de la Canon au revenit si cu versiunea imbunatatita, Canon 5D Mark III. Ofera viteza imbunatatita, o mai mare putere de procesare si noi functii pentru filmarea in high definition!

Caracteristicile care pot aduce vanzari la nivel mare a acestui model celor de la Canon sunt: senzorul full-frame de 22,3 mp, fotografierea continua la 6 fps, autofocusul in 61 de puncte si chiar si sensibilitatea enorma a optiunii ISO (100 - 25600). In modul de filmare, aparatul vine cu, cel mai probabil, una dintre cele mai bune optiuni si anume controlul asupra frecventei cadrelor! De asemenea, nu putem trece cu vederea nici procesorul imbunatatit pe care l-a primit aparatul. Vorbim aici despre DIGIC 5+, care ofera detinatorului setari imbunatatite asupra sunetului.

Acum ar veni si momentul in care ar trebui sa anuntam pretul! Sinceri sa fim, nu putem sa spunem ca 5D Mark III nu isi merita banii; asta daca luam in considerare si caracteristicile pe care le pune la dispozitie! Costa (doar) 13166 lei, pret al celor de la Digitalxx.

V-am pregatit, in cele ce urmeaza, si o scurta galerie foto! Zic ca nu strica sa aruncam o privire asupra pozitiei butoanelor si anumitor comenzi de filmare si fotografiere!




1 comentarii:

forumdefotografie.com spunea...

un adevarat camarad super articol

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker