Ads banner 468x60

.

Pericol ! A aparut un nou virus pentru PC-uri

In general pentru ca un virus sa-ti infecteze pc-ul trebuie sa deschizi un link sau sa descarci de exemplu un fisier de tip PDF.Acum a aparut un nou tip de virus care iti infecteaza PC-ul chiar daca nu ai accesat nici un link sau sa fi descarcat ceva.Virusul intra in PC in momentul in care veti deschide mail-lul care il contine de accea este si foarte periculos.In ultimul timp am primit mai multe Mailuri spam decat de obicei ,ele fiind de exemplu din partea unei banci sau pentru ca am castigat un anumit concurs , prin simpla deschidere a acestora calculatorul poate fi infectat.Asa ca aveti foarte mare grija ce mail-uri deschideti si mai ales ce SPAM-uri deschideti.
Iar aceste mail-uri in sine nu sunt infectate asa ca majoritatea site-urilor oricat de securizate sunt nu le pot detecta.
Pentru a evita acest lucru suntem sfatuiti sa dam la setari - securitate si sa le punem la maxim , plus ca ar trebuii sa ne actualizam browser-ul.
Pentru aceasta intrati pe site-ul oficial si descarcati si instalati-l.In momentul instalarii va fii detectat ca un update asa ca toate setarile,temele,jocurile,etc vor ramane asa cum erau.Am pus mai jos lista cu site-urile oficiale pentru cele mai folosite browsere:
Google Chrome : ( https://www.google.com/chrome/)
Mozila Firefox : (http://www.mozilla.org/ro/firefox/new/)
Internet Explorer : (http://windows.microsoft.com/ro-RO/internet-explorer/products/ie/home)
Safari : (http://www.apple.com/safari/download/)

Am facut un print-screen si tineti cont ca nu am nici un cont sau altfel de legatura cu nici o banca asa ca nu aveau de ca sa imi trimita Western Union mail si nici Microsoft din moment ce nici macar nu am cont pe site-ul lor. Asa ca fiti foarte atenti ce deschideti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker