Ads banner 468x60

.

5 lucruri pe care nu le ştiai despre bărbaţi


Miturile despre bărbaţi sunt de obicei create de femei dezamăgite în iubire, care se grăbesc să îi clasifice - bineînţeles, subiectiv - în mitocani sau în lipsiţi de romantism. Dacă un bărbat te va părăsi fără motiv, atunci cu siguranţă toţi sunt la fel, nu? Ei bine, iată 5 mituri despre ce vor bărbaţii şi argumentele necesare pentru a ţi le scoate din cap!

1. Bărbaţii preferă femeile mai tinere
Este adevărat că femeile mai tinere li se par mai atrăgătoare, dar nu înseamnă că orice bărbat îşi va părăsi nevasta pentru o adolescentă. Unii dintre ei s-ar plictisi repede să vadă aceeaşi faţă drăguţă zilnic. În plus, ştiu deja că femeile mature sunt mai experimentate şi mai pregătite pentu o relaţie de lungă durată.

2. Sunt intimidaţi de femeile deştepte
Multe femei cred că bărbaţii preferă o femeie atrăgătoare decât una deşteaptă. Nu este chiar aşa... Să nu uităm că bărbaţii adoră să aibă mereu o provocare! Aşa că, măcar unii dintre ei, vor prefera femeile cu personalităţi puternice, care au ceva de spus.
 
3. Sunt intimidaţi de femeile de succes
Oricât ar fi de impresionaţi de genul "pisi", un bărbat îşi va dori la un moment dat să iasă cu cineva capabil să îl provoace intelectual. Foarte mulţi bărbaţi preferă femeile cu ţeluri realiste în viaţă şi nu se simţ ameninţaţi de ele.
 
4. Se tem de... căsătorie!
Da, dacă au 18 ani! Bineînţeles, sunt câteva situaţii când nu le prea stă gândul la asta (o stare financiară precară, de exemplu). Din punct de vedere psihologic, ei se gândesc frecvent că mariajul le va răpi libertatea. Aceste lucruri li se întâmplă însă doar celor incapabili să discute cu partenera.
 
5. Le pasă doar de aparenţe
Să recunoaştem: şi bărbaţii, şi femeile se preocupă de aparenţe, cel puţin la începutul relaţiei. Însă asta nu înseamnă neapărat că visează la un partener fizic perfect. Bărbaţii, ca şi femeile, caută un partener care să aibă câte puţin din toate (şi nu prea mult dintr-un singur lucru). Acordă o atenţie deosebită şi abilităţilor mentale ale partenerei şi, dacă acestea nu există, nu vor ezita să o părăsească până şi pe cea mai frumoasă femeie! Bine, există numeroşi bărbaţi preocupaţi doar de ambalaj, cărora le plac nişte frumuseţi gen păpuşa Barbie cu care să se fălească în faţa prietenilor, poate la fel de superficiali (sentimental vorbind), ca şi ei.

2 comentarii:

StafidutZ spunea...

1 e ok, restu fake :-)

mihaeladr spunea...

O remarca a unui prieten: "barbatii nu se duc cu o alta femeie pentru ca e mai desteapta, mai fumoasa.... ci pentru ca este o alta"!!!!

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker