Ads banner 468x60

.

Bloggerii se unesc pentru Zolty - şi tu îl poţi ajuta

Acum ceva timp, Sebastian Bargau (VisUrat) împreună cu Robert Fulda au iniţiat un proiect foarte ambiţios sub numele de "Redescoperă România pe două roţi" (cu motor), prin acesta şi-au dorit să promoveze turismul în România, siguranţa şi respectul pe drumurile patriei. Încă de când au plecat în lunga lor călătorie de nu mai puţin de 11.000 km, aceştia au mai avut un scop bine definit pe care trebuiau să îl îndeplinească. În fiecare judeţ prin care au trecut, cei doi turişti s-au dat peste cap pentru a obţine ştampila judeţului de la primărie sau de la consiliul judeţean. Toate acele ştampile au fost aplicate pe o hartă a României. Acum, că Turul pe două roţi a ajuns la final, cei doi iniţiatori ai proiectului au hotărât să scoată la licitaţie harta cu ştampilele (pe care o puteţi vedea puţin mai jos), iar cu banii obţinuţi să îl ajute pe Zolty din Bogata. Preţul de început al licitaţiei este de 250 euro, aceasta va lua sfârşit pe data de 19 septembrie 2011. Câştigătorul va trimite banii în acest cont RO14INGB0000999900198927, iar după ce Groparu` va confirma plata, Sebastian va trimite valoroasa hartă către noua ei casă.


Ce spuneţi, facem cu toţii un bine?? Acum aveţi şansa de a vă arăta solidaritatea faţă de un blogger care are nevoie de ajutorul nostru, al bloggerilor; scrieţi pe blogurile voastre sau pe reţelele de socializare despre această licitaţie, sau dacă aveţi posibilitatea, licitaţi pentru mult râvnita hartă. Până şi brandurile cunoscute din România, cum ar fi: Petrom, Microsoft Internet Explorer 9, Romtelecom, Autozone şi Panasonic s-au implicat; chiar şi cei din media ne-au sărit în ajutor, aici îi putem menţiona pe cei de la Trilulilu, Top Gear şi Realitatea.net. Voi de ce nu aţi putea ajuta???
Prin intermediul meu, al lui Sebastian, Groparu`, Robert Fulda şi toţi ceilalţi bloggeri implicaţi, Zolty vă mulţumeşte.
   
PS: Informaţii suplimentare puteţi afla de aici.  
   
Fotografiile cu mult râvnita hartă:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ms mult. Multă sănătate

Daniel spunea...

Multa sanatate iti doresc!!! Speram sa te putem ajuta!

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker