Ads banner 468x60

.

De ce F.R.F merită mult prea multă m**e !!!

Lumeee, lumeee!!! Mâine, 6 septembrie 2011 de la ora 21:30 se va juca "super" meciul cu Franţa pe Naţional Arena (meci transmis de TVR 1 şi DolceSport). Până aici toate bune şi frumoase (bineînţeles că noi nu vom bate niciodată Franţa la fotbal, dar ca să nu îmi iau înjurături voi fi optimist), până când domnul Dragomir şi cei de la FRF vin, ca de fiecare dată cu ceva aberaţii, doar că acum au scos tembeliziuni cu kilogramul. De ce spun asta?? Haideţi să vă explic, ca de la blogger la microbist.

După cum ştim, românii sunt tari în gură, le place să înjure anumiţi jucători şi să scrie bannere cu mesaje obscene, aşa că ce s-au gândit cei de la Federaţie? Să interzică orice banner în tribune, fie că pe el sunt înşirate cuvinte de încurajare sau mesaje care nu au ce căuta în fotbal (sau poate au...), practic cele peste 40.000 de persoane care sunt aşteptate mâine pe stadion nu îşi vor putea susţine echipa decât vocal. Bine, asta nu aş numi-o o problemă, ba chiar sunt bucuros că se iau măsuri împotriva celor ce afişează mesaje cu conţinut obscen, doar că lista lucrurilor interzise nu se termină doar aici: deasemenea, suporterii vor fi obligaţi să îşi respecte locurile înscrise pe bilete (ceea ce e bine, păcat că nu se va respecta), altfel cei care se împotrivesc vor fi scoşi din arenă.

Nu se va putea fuma decât în spaţiile special amenajate, acestea se află pe terasamentul exterior al arenei, adică dacă eşti un fumător care nu rezistă fără un pai ce scoate fum mai multe de 20 de minute, trebuie să te duci tu frumos acolo sus de tot în afara tribunelor şi să îţi fumezi ţigara, culmea culmilor este că nu ai voie cu brichete (cine ştie, poate o scapi în cap la vreun arbitru sau antrenor) ci doar cu chibrituri. Cum fotbal fără seminţe nu există, românii îşi vor aduce garantat câte 3-4 pungi de ronţăieli să aibe şi ei ocupaţie, păcat că nu ştiu că nu au voie cu ele în tribune.

Ce mult mi-ar plăcea să plouă în timpul meciului, toţi suporterii vor deveni bureţi de spălat vase, de ce?? pentru că nu au voie să ia în incinta stadionului umbrele. Veşti proaste primesc şi deţinătorii de camere foto profesionale sau camere de filmat, aceştia nu le vor putea lua cu ei în tribune, pentru că ... NU AU VOIE !!!

Ce ar trebui să mai ştiţi: stadionul se va deschide la ora 18:00, în jur de oră 20:30-21:00 Inna va susţine un recital. Înainte de începerea meciului, imnul naţional va fi interpretat de Marcel Pavel.

Eu vă doresc distracţie plăcută fără bannere, ţigări, seminţe, umbrele, aparate foto, camere video şi băuturi alcoolice.

1 comentarii:

OPINIA FAGARASEANA spunea...

Buna ziua! Aveti un site minunat. Ma intereseaza un schimb de link, daca doriti si dvs acest lucru.

Adresa site-ului meu este : http://opiniafagaraseana.blogspot.com

Multumesc, o zi buna !

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker