Ads banner 468x60

.

Mi-am luat aparat foto ... DSLR

Da, sunt mega, extra, super, hiper bucuros ... mi-a sosit pachetul cu aparatul foto DSLR. Pachetul a fost bine sigilat de către expeditor, dar şi de către Poşta Română, aşa că nu am avut surprize la dechiderea lui (bine, aproape nici o surpriză; CD-ul cu driverele aparatului l-am primit în bucăţi, dar noroc că există siteul oficial al producătorului, aşa că le-am scos de acolo). În rest, totul ok, am primit aparatul, este un model Sony Alpha 100, un obiectiv de 18-70, un obiectiv de 70-210, încărcătorul, cablul de date, geanta aparatului, baterie, card de 8GB, capace de protecţie pentru obiective şi bineînţeles parasolare. Toate astea le-am cumpărat la mâna a doua cu 11 milioane de pe Okazii.ro. Am stat cam o lună cu ochii pe net până mi-am ales un aparat foto, şi încă o săptămână până mi-a sosit acasă. Sincer, am avut emoţii în privinţa primirii aparatului, având în vedere că l-am cumpărat de pe okazii.ro, dar intru final totul a decurs aşa cum mi-am dorit. Mai jos aveţi fotografii cu aparatul, dacă doriţi şi alte informaţii, lăsaţi un comentariu.




7 comentarii:

adelinaxc spunea...

=p~

Flyerboy spunea...

DUBLU =P~

Muc Roz spunea...

Genial. Sa il stapanesti sanatos si la mai multe poze!

Laur spunea...

hehe, sa il stăpânești sănătos, eu am unul identic, e un entry level foarte bun (ps : sa nu pui botu` la ce zic toți fanii nikon :P)

Costin Comba spunea...

sa il stapanesti sanatos si sa il folosesti constructiv. te salut.

Anonim spunea...

E un aparat foto foarte bun, recunosc asta desi sunt fan Nikon si posesor de Nikon am avut si eu un Sony Alpha 200 care a fost exceptional dar care sa deteriorat. Ma bucur ca am descoperit acest Blog sper sa fie ok am sa trimit su eu fotografii sa vedem ce iese.

Unknown spunea...

Ai dreptate este un aparat extraordinar daca vrei sa inveti sa umbli pe un DSLR.Si abia astept fotografiile de la tine,vezi ca am lansat un concurs foto si ma gandeam ca daca tot vrei sa trimiti poze sa le inscrii la concurs si mai castigi si cate ceva ;)
Bafta si multumesc de aprecieri.

Concursul este aici:http://ciprianfoto.blogspot.com/2012/01/concurs-foto.html#.TxHVLW89V8E

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker