Ads banner 468x60

.

Album muzical: Talisman - Atât de singur (1997)

Albumul "Atât de singur" a fost lansat pe piață la doar un an după debutul formației Talisman, în 1997. Acesta conține doar 6 piese, după cum amintim: "Atât de singur", "Ruinele iubirii", "Ochii ei", "Amintiri", "Să nu mă uiți", "Ruinele iubirii (negativ)". Din păcate, jumătate din piesele de pe acest album s-au pierdut în negura internetului, personal, reușind să găsesc doar 3 dintre cele 6 piese ale celor din trupa Talisman. Ascultate în liniște și cu maximă concentrare, creațiile muzicale marca Talisman beneficiază de spiritul iubirii din anii `90-`98, reușind să transmită mesaje foarte bine conturate vocal. Mai jos am pregătit cele 3 melodii pe care am reușit să le găsesc online, iar sub acestea am pregătit, deasemenea, și linkurile de download pentru aceste piese.







Download Talisman - Atat de singur (click)
Download Talisman - Amintiri (click)
Download Talisman - Ochii ei (click)

Articolele de acest gen vor deveni din ce în ce mai comune pe prezentul blog, deoarece muzica bună, românească, merită să îți retrăiască anii de glorie.

Update: Cine reușește să găsească la download sau online celelalte piese este rugat să lase un comentariu pentru a fi adăugate în completarea articolului. Mulțumesc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker