Ads banner 468x60

.

Mesaj de interes public pentru pasionații feroviari din România

Salutare dragi pasionați feroviari. După o lungă perioadă de timp în care siteul www.trainsphoto.blogspot.com și-a întrerupt activitatea, cei de pe www.cfr.stfp.net și-au făcut de cap publicând în continuare fotografii feroviare superbe ale pasionaților feroviari fără ca acestea să fie semnate sau ca autorii acestora să mai aibe vreun drept asupra fotografiilor. Așa că administratorii siteului TrainsPhoto, Pardău Ciprian și Cătălin Simion, au hotărât să relanseze siteul pe piața și grupurile feroviare românești.

Reabilitarea siteului, reorganizarea căutării avansate a materialului rulant pe site, fotografiile, informațiile și design-ul vor dura în jur de 1 săptămână, în cel mai rău caz două. Așadar, de azi înainte, invit vechea echipă TrainsPhoto să se reunească și să își reia activitatea pentru a putea completa 100% colecția de fotografii cu material rulant românesc.

Deasemenea, putem anunța cu bucurie, faptul că, înafară de fotografii cu locomotive românești, pe site se vor putea găsi și fotografii ale locomotivelor rusești, ucrainiene, maghiare, poloneze, cehe, bulgare, grecești, elvețiene, franceze, italiene și de ce nu chiar și americane.

Oricum, vă rugăm să nu ne luați tare din prima. Astăzi este cea de a două zi în care se lucrează la site fără oprire. Numai ieri am adunat 17 ore de activitate la reorganizarea siteului, iar azi în jur de 11-12 ore.

Deci, acum aș dori să vă întreb ce părere aveți de revenirea acestui site printre pasionați?? Toate bune.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salve !
Dar locomotiva de la Romanel Vatra Dornei , gara Rosu , unde e ? Acum vreo 3-4 ani era proaspata si aranjata ca de bal , i/ati facut vreo poza ?
La depozitul Rompetrol de la Argestru tot o locomotiva bine dichisita ! Cred ca a fost , acum i s-o ofilit vopseaua !
In gara Itcani din Suceava era acum vreo 5 ani un rest de locomotiva cu abur. O consideram interesanta pt ca , vorba aceea , i se puteau vedea toate matele. Daca va intereseaza am ceva poze interesante !
Hai ca o sa mai discutam ! Va contactez eu !
Andrei,Vatra Dornei

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker