Ads banner 468x60

.

Mutu vs Hagi, care va fi noul rege??

După meciul de aseară, România - Belarus, disputat pe stadionul Național Arena din București, Adrian Mutu a reușit să își mai "lipească" în palmares încă două goluri, astfel ajungând la un număr de 34 de goluri marcate, cu unul mai puține decât cele marcate de Hagi, fiind mai aproape de un nou record al naționalei României.

Cele două goluri marcate în meciul de aseară au fost bifate de Mutu, unul din pasa genială a lui Sanmartean și ajutat de Torje, iar celălalt dintr-un penalty obținut tot de acesta. Dacă Mutu va juca și în ultimul meci cu Albania și va marca cel puțin un gol, acesta îl va egala pe Hagi, având o extraordinară șansă de a stabili un nou record.

6 comentarii:

bogdan spunea...

sa-l egaleze pe rege la numarul de goluri poate... mai ales ca nu are adversari pretentiosi, dar sa fie noul rege... niciodata!

Anonim spunea...

nu frate ..DOBRIN Ramane singuru jucator...REGE ca el nu o sa se mai nasca in romania daca nu era "lucrat" atunci avea posibilitatea sa joace macar 1 minut si se schimba tot jocu ..asta e asti-as romanii se lucreaza unii pe alti

Anonim spunea...

si am fost si eu pe national la RAPID - PSV ....si sincer ti-o spun ca sa meritat...

Anonim spunea...

lasa si tu un comentariu la mine sa pot intra pe acest blog ca nu merge sa ma abonez pe bloguri nu stiu dc nu esti singuru....

Dragos spunea...

Tot hagi e regele nostru!

Flyerboy spunea...

O fi el Mutu, insa Hagi a fost si ramane Hagi!!

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker