Ads banner 468x60

.

Despre proiectul #Lucruri Gratis

Câți dintre voi ați auzit de frumosul proiect #Lucruri Gratis? Sincer, încă de când am aflat de la Manafu despre această idee relativ nouă în blogosfera noastră, mi-am spus că trebuie să o promovez printr-un articol pe blog. Iată că fac și acest lucru. Care e ideea proiectului? Se știe prea bine că toți avem prin casă, pe birou, pe sub pat sau în pod tot felul de obiecte care nu ne mai folosesc, dar care pentru alții ar putea reprezenta ceva de care se pot folosi. Practic, dacă ai lucruri pe care nu le mai folosești, intri frumos pe Lucruri Gratis și îți postezi anunțul. Dacă cineva va fi interesat de obiectul oferit de tine, acesta te va contacta pentru a finaliza tranzacția, totul pe gratis.

Deoarece siteul nu a adunat destul de multe luni de activitate pentru a ajunge să fie foarte cunoscut, s-a început prin blogosferă o leapșă de promovare a acestui proiect. Tot ce trebuie să faci, este să scotocesti prin casă după 3 lucruri sau obiecte de care nu mai ai nevoie, le postezi pe siteul Lucruri Gratis, iar apoi scrii un articol pe blog despre acestea; iar la finalul postului de pe blog, oferi leapșa câtorva bloggeri pe care îi cunoști pentru ca vestea să se răspândească cât mai repede. Pentru cât mai multe informații, vă recomand să vizitați acest site.

2 comentarii:

Cristi Mosora spunea...

Salut Ciprian, multumesc mult pentru recomandare :)
O mica observatie, site-ul pe care se ofera si se primesc lucrurile gratuite este http://www.lucrurigratis.ro , lucrurigratis.com este blogul proiectului, unde discutam si dezbatem diverse probleme.

Pana acum ne-am adunat o comunitate de peste 7500 oameni, care am oferit si primit peste 15.000 lucruri gratuite. Cu ajutorul vostru, sper sa multiplicam de cateva ori aceste numere :)

Daniel spunea...

Cristi Mosora: Multumesc de sesizare, am indreptat greseala din articol. Mult succes in continuare cu acest proiect.

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker