Ads banner 468x60

.

Țeapă de țeapă pe okazii.ro

Umblă (din nou) vorba prin blogosferă cum că anumiți băieți au dezvoltat o nouă schemă de a da țepe pe okazii.ro și alte siteuri de gen; care, după părerea mea, trebuie să fii chiar idiot să accepți o astfel de tranzacție, după cum vă este explicată mai jos.

Cetățeanul își pune laptopul la vânzare pe Okazii, așteptând un cumpărător.  În scurt timp, acesta apare, cei doi se târguiesc puțin la preț, ajung la un compromis, dar apare o problemă: cumpărătorul nu este din oraș. Ca să iasă totul mai bine, clientul insistă să i se trimită laptopul printr-o anumită firmă de curierat. De asemenea, acesta cere și adresa vânzătorului, sub diverse pretexte idioate.

În zilele următoare, un așa zis curier, vine la vânzător pentru a ridica pachetul, acesta fiind convins că își va primi plata ramburs, însă, va rămâne și fără bani și fără laptop. Schema începe să fie din ce în ce mai des folosită de către cei ce s-au gândit să profite puțin de prostia omenească. Genial!!!

1 comentarii:

Unknown spunea...

:) Super Schema,trebuie sa fii cam prost sa ti-o iei dar se mai intampla din pacate.De asta alegeti predare personala si cea mai mare teapa pe care poti sa o iei este sa nu vina la intalnire ;)

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker