Ads banner 468x60

.

Teapa pe okazii.ro

Nu de mult mi-am pus pc-ul la vanzare pe bine cunoscutul site de vanzari online okazii.ro (AICI).Asa pana aici totul bine si frumos,am primit mai multe oferte care nu mi-au convenit le-am refuzat si asa mai departe cred ca majoritatea stiti cum stau lucrurile pe acest site.
   Problema a aparut atunci cand am gasit o oferta extraordinara,un personaj vanzand IPHONE 4S neverlocked 32GB in cutie cu toate accesoriile ,pentru cei care nu cunosc domeniul acesta fiind cel mai bun Iphone pe care il poti avea la momentul de fata deci automat cel mai bun telefon de pe piata.
   -Asa , acum am intrebat individul daca vrea sa faca schimb cu pc-ul meu avand in vedere ca in descrierea produsului spunea asa citez : Pretul de vanzare este 1800 lei,iar cel de schimb 1100 lei.Acesta fiind primul semn de alarma pentru ca orice vanzator de pe okazii care este serios si vrea sa isi vanda produsul ar fii pus pretul la vanzare 1100 ron iar cel de schimb logic fiind mai ridicat.Asa , deci am trecut si peste asta si am trimis propunerea de care ziceam mai sus el raspunzand ca vrea sa voorbim pe messenger.
    -Dupa ce am negociat 2 zile asta fiind ieri si azi pana acum 15 minute am ajuns la concluzia ca nu accepta alt curier decat posta romana (cel mai prost ) pentru ca nu iti da posibilitatea de verificare a coletului decat dupa ce l-ai ridicat si atunci daca e altceva in colet pe ei ii doare undeva ca tu te-ai luat tepa ca doar nu ei ti-au dato.Deci la sparsitul converstiei individul imi propune sa ii trimit Pc-ul ca sa il testeza o zi ca abia dupa acea zi sa imi trimita telefonul , eu , normal refuzand propunerea cum era si logic , dar propunand sa imi trimita el mie telefonul si sa il testez o zi sa vad ce e de capul lui apoi sa ii trimit pc-ul asta doar asa ca sa ma conving ca este tzepar iar raspunsul pe care mi l-a dat in mai putin de jumatate de minut fiind "Eu nu trimit primul" logic nu?
   -Si daca nu v-ati convins ca vrea sa imi dea tepa uitativa in poza de mai jos,acolo aratand cat de multa incredere ar trebuii sa ai in utilizatorul respectiv,cat de mult a utilizat site-ul si cati oameni au fost multumiti de serviciile oferite de el.Ce vedeti mai jos este o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le verificati inainte sa trimiteti valori unui utilizator in tara:
 Nr.1 : Vechimea contului.
          Un om care da tepe pe okazii va avea mereu un cont cu o vechime de maxim cateva luni asta daca este activ,deoarece dupa ce a fraierit pe cineva logic ca nu va mai inra pe acel cont riscand sa fie prins.
Nr.2 : Numarul de calificative.
         Un om serios care este activ pe acest site si care isi vinde produsele sau cumpara produse va avea automat un anumit numar de calificative , cu cat mai multe cu atat mai bine.
Calificativele sunt asa:
  Pozitive cand vanzatorul/cumparatorul este multumit de tranzactie.
  Neutre se dau in general atunci cand tranzactia nu s-a incheiat cu succes sau pentru a nu trebuii sa platesti comisionul pe produs.
  Negative atunci cand tranzactia nu s-a desfasurat asa cum trebuia.Sau cel putin unul fiind neserios.      Chiar daca un utilizator are sa zicem din 10 clificative 2 negative si 1 neutru asta e , se mai intampla dar cand are din 10 calificative 7 negative atunci nu este recomandat sa tranzactionati cu acel user cel mai probabil fiind neserios sau mai stiu eu ce.
Dar cand nu are nici un calificativ si este de 1 luna inscris pe site atunci ar trebuii sa va puneti un semn de intrebare cu privire la serizitatea lui.
Am sters username-ul deoarece nu mi-a gresit practic cu nimic dar cam asa arata acum profilul personajului de care am vorbit mai devreme.


Poza cu licitatia lui , aveti grija la aceste oferte de nerefuzat 
cum ar fii Iphone 4s 32gb neverlock la 11milioane

   Iar cat timp Okazii.ro va avea aceasta politica de toata jena care incurajeaza si chiar ajuta escrocii sa insele oamenii ar trebuii sa fim atenti la ce cumparam si mai ales de la cine cumparam de pe acest site.



9 comentarii:

Bubba spunea...

Tepari sunt peste tot nu ai ce face !!

Unknown spunea...

Trist dar adevarat , dar tot putem sa avertizam lumea poate pana la urma va ajuta pe cineva ce am scris. ;)

Anonim spunea...

http://adf.ly/?id=1728944

si asa iti faci banii inapoi :))

Anonim spunea...

ATENTIE si LA TEPARII DIN BACAU Caraza dan constantin din bacau (danutz_dtz19) 22 de ani si lehadus gheorghita ZIS GEO tot din bacau 38 de ani sunt priceputi in toate ,sub umbrela sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc medgidia se s-au pus pe capatuiala, din munca altora. ajutati de complici ,acestia pun la cale fraude de mii de euro. atentie la firmele escrocilor sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc din medgidia SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA SC GELAR SRL BACAU ,SC COS AND CONSTRUCT SRL MIRCEA VODA , acompaniaza cincu daniel ,BOHAN IULIAN ,DIACONESCU MARINEL SI DIACONESCU NICOLAE DIN MIRCEA VODA ,. lehadus gheorghita din bacau str infratirii 58 este atat de marsav incat si-a escrocat pana si prietenii apropiati cu sume importante de bani . caraza dan constantin este indeaproape sustinut de tatal sau caraza teofil din bacau str marasesti 159/a/37 ,cel care ar fi trebuit sa fie primul in a lua atitudine impotriva acestor comportamente infractionale

Anonim spunea...

atentie si la firmele "administrate de tepari sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc din medgidia SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA SC GELAR SRL BACAU ,SC COS AND CONSTRUCT SRL MIRCEA VODA , Acesti tepari penali din bacau ,caraza dan constantin si lehadus gheorghita actioneaza sub obladuirea unui locotenent din gruparea infractionala a lui Bahaian,condamnat in urma cu putin timp ,respectiv GRUIA GHEORGHE ,din silistea constanta . Daca rasfoim prin articolele de la acea vreme ,2010 ,in presa locala de constanta ,cu privire la bahaian ,sunt cateva referiri si la acest personaj cel putin sinistru GRUIA GHEORGHE ,DESCHIZATOR DE DRUMURI PENTRU ,BOSCHETARII DE FIRME FANTOMA

Anonim spunea...

Ai dreptate cu veechimea si calificativele. Eu aveam insa cont din 2004, 700 de pozitive si flacaii si fatucile mi-au sters contul pentru ca cineva (cumparator) si-a dat numarul de telefon.Numarul lui, nu al meu! Imposibil sa ma inteleg cu ei!Si atunci, daca as fi nebun sa o iau de la zero (nu, nu mai vreau sa aud de astia!)as avea zero calificative si zero vechime.

Unknown spunea...

Cand am inteles ca lor nu le pasa de clientii lor ca din moment ce le cumparam serviciile asta suntem , nu mi-a mai pasat de site-ul lor.Mai bine imi cumpar de nou un telefon decat sa mai am de aface cu oameni ca astia.Poate ca e mai scump dar macar nu ma mai enervez degeaba.

Anonim spunea...

Si un alt aspect e faptul ca poza iphone-ului e o imagine googalita:)

gooddesignn spunea...

Si eu mi am luat teapa mai nou cu un telefon. TEPAR okazii cristicatalin999 mai multe numere de telefon 0727961153 /// 0752170134 /// 0761961482
Id-uri cipriandaniel1@yahoo.com
cristicatalin999@yahoo.com
petrescurazvan11@yahoo.com
Telefonul a ajuns spart fara factura, fara garantie si cu cablul alimentare defect. Telefonul ar fi trebuit sa vina nou. Asta are multe calificative da cred ca da si tepe printre astea. I am trimis telefonul inapoi si nu mi a mai raspuns la telefon

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker