Ads banner 468x60

.

Teapa pe okazii.ro

Daca ay=ti citit blogul meu probabil ati vazut stiti ca am fost foarte aproape sa fiu escrocat pe okazii.ro de catre  o persoana disperata sa insele lumea.Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba am scris AICI si AICI cum sa nu picati in astfel de inselatorii.Stiu ca ele sunt de cand e lumea si vor existata pentru foarte mult timp de acum in colo dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile in san.Acesta fiind si motivul pentru care am scris aceste articole, sa avertizez cititorii pentru a nu pica si ei in plasa escrocilor de pe online.
Ceea ce vreoiam sa spun este ca am trimis un mail catre okazii.ro descriind toata inselatoria cu dovezi, iar administratorii au reusit sa inchida contul acelui escroc care mai mult ca sigur si-a facut alte cateva conturi pe siteurile din domeniu.Contul lui a fost suspendat dupa ce era sa pacaleasca cel putin inca o persoana care a licitat si desii era din acelas oras acest om fara scrupule nu a vrut sa se intalneasca pentru a arata telefonul pe care il vindea pe site dar care in realitate nu avea nici o intentie sa il dea asta in cazul in care chiar detinea vreun exemplar.
Asa ca aveti grija cu cine negociati sa va trimiteti lucrurile in toata tara la sute de Km departare.Deoarece oricat de intelegatori ar fi administratorii siteurilor asa cum a fost in cazul meu  ei nu pot face mare lucru oricat de mult s-ar straduii.


6 comentarii:

Anonim spunea...

O mare teapa am luat si eu azi de la un EXCROC PE NUME SAPLACAN CALIN DIN BISTRITA.nu a mers sa ridice coletul de la fan courier iar acum eu trebuie sa platesc transportul dublu k sa al pot recupera..MARE GRIJA LA ACEST EXCROC ,NUMELE CONTULUI DP OKAZII ESTE INDIBOY,LOCUIESTE IN BISTRITA Str,Subcetate,bl 9,sc b,nr tel 0745512464!!!!!!!!

Marius spunea...

Am sunat la GARDA FINANCIARA Bucuresti si le-am facut plangere. Astia de la siteul OKAZII fac o evaziune fiscala de proportii. Noi platim taxe pentru serviciile prestate de ei ( punere in vanzare , comisioane la vanzare, promovare licitatii ... ) , iar ei nu elibereaza nicio chitanta in sensul asta. Am fost chemat personal la sediul Garzii Financiara ( Garda Financiara SECTIA JUDETULUI BUCURESTI , STR. GUTEMBERG NR.1, SECT.5 /
TEL: 021/3121042 FAX: 021/3155949
OFITER DE SERVICIU: 021/3136398 ), am depus plangerea. Mi-au spus ca deja ii au in vizor si ca au informatii despre ce se petrece acolo. Daca nu ne unim cu totii sa depunem plangeri impotriva lor catre Garda Financiara, ANPC, ANAF , nu o sa rezolvam nimic cu hotii astia. Va astept pe id-ul cristina_mitulescu sa va invat unde sa depuneti plangerile . Sa nu uite domnii de acolo ca " buturuga mica , rastoarna carul mare " . Se folosesc de noi sa-si umple buzunarele.

Daylight # spunea...

aveti grija si la domnul djseg sub numele de Stanciu Sorin care face schimburi dar nu trimite primul si te obliga sa ii trimiti tu,ca sa nu iti mai inapoieze niciun telefon. mare grija la d'alde din astia ;)

Anonim spunea...

este un baiat pe numa alin cu nume: alngsm ...sa nu umparati de la el chiar daca are calificative. eu am cumparat un iphone 4s si pentru ca nu am dat cumparare pe ocazii mi-a trimis un iphone 4s zgariat si cu pete uraate deschise pe ecran...pentru ca stia ca nu ii pot da calificativ atunci mi-a trimis un gunoi...

Anonim spunea...

mai mult acum si cei de la okazii.ro ii ajuta pe cei care iseala! dupa cum stiti, principalul indiciu ca un user este serios, este numarul de calificative primite de la cei cu care face tranzactii! asa am patit eu cand am cumparat un produs de pe okazi, pentru care am primit altceva in colet, dupa care l-am taxat pe vanzator cu un calificativ negativ, pe care okazii il anuleaza! m-am uitat pe contul teparului si am vazut ca mai are 4 calificative anulate in acelasi mod, pentru acelasi produs, deci inca 4 prostiti ca si mine. lucrul asta nu cred ca se intampla daca lasau calificativul negativ acolo! deci, ei participa la tepuit! ATENTIE LA OKAZII! Dupa ce m-am certat cu toti operatorii de la call center, au reactivat calificativul fara sa-mi dea vreo explicatie!

gooddesignn spunea...

http://www.okazii.ro/contul-meu/mesaje/readmessage/10206505820/

Trimiteți un comentariu

 

Statistici

Free Page Rank Tool Alexa Traffic Rank Checker